Argentario Golf & Wellness Resort har lanceret et Farm to table-koncept med en spændende halvpensionspakke.
Hører du til dem, som holder af at blande golf og kulinariske oplevelser, så kan kursen passende sættes mod Argentario Golf & Wellness Resort – en 5-stjernet destination i Maremma i Toscana.
Resortet er klar til at tilbyde fristende toscanske retter sammen med mesterskabsgolf med sin såkaldte Farm to Table-halvpensionspakke. Priserne begynder ved cirka 400 euro – knap 3000 kroner – for to personer pr. nat.
Halvpensionsmuligheden, som inkluderer en daglig 4-retters middag og morgenbuffet, giver golfspillere chancen for at begive sig ud på en gastronomisk rejse, der lægger vægt på det lokale køkken tilberedt af økologiske råvarer fra feriestedets egen køkkenhave og frugthave samt nøje udvalgte lokale gårde i Maremma med et par sæsonbestemte specialiteter fra resten af Italien.
Prisvindende kok
Mange af retterne, skabt af feriestedets prisvindende kok Emiliano Lombardelli, er unikke for Argentario-køkkenet, som er stolte af at producere lækre, sunde retter ledsaget af vin fra regionen.
I løbet af dagen kan golfspillere nyde 18 huller på den 6.218 meter-lange bane, der væver sig ind og ud af naturlig middelhavsvegetation og gamle olivenlunde.
Banen er designet af arkitekten, David Mezzacane, og den professionelle golfspiller, Baldovino Dassù, og deres layout har givet en varieret, spektakulær og teknisk udfordrende bane.
Stilfuldt klubhus
Om aftenen kan gæsterne så nyde Emilianos lækre retter på den stilfulde Club House Restaurant, der har udsigt over 9. green samt ned over Orbetello-lagunen. Her indledes hvert måltid med lokalt hjemmebagt brød og den ekstra krydrede olivenolie, fremstillet af frugt høstet fra de gamle oliventræer, der ligger langs golfbanen, som kun anvender økologiske metoder.
Nogle af Club House Restaurants lækre tallerkener inkluderer traditionel romersk pinsa med speget skinke og økologisk mozzarella og ristet blæksprutte som en antipasti efterfulgt af pastaer som hjemmelavet grøn ravioli fyldt med lyserøde rejer i middelhavssauce og tortelli fyldt med ricottaost og mangold i ragu Maremma stil.
Til anden ret er en af de iøjnefaldende retter braiseret kalvekind i vinsauce ledsaget af sellerirod. Den gastronomiske oplevelse afsluttes med et udvalg af hjemmelavede desserter såsom Club House tiramisu.
Adgang til spa
Pakken indeholder også et element af velvære, da alle gæster har adgang til den 2.700 kvadratmeter store spa og alle dens tjenester og faciliteter samt brugen af driving range, padel- og tennisbaner, mini-fodboldbane og joggingstier rundt om. ejendom.
Af Jørgen Schultz