Garmin klar med ny laserkikkert

Garmin har lanceret den helt nye laserafstandsmåler, Approach Z30. Foto: Garmin

Garmin lancerer Approach Z30 laserafstandsmåler med enestående integration til Garmins golfsortiment.

Garmin har her i sommeren 2024 annonceret Approach Z30 laserafstandsmåleren, den seneste tilføjelse til Garmins golføkosystem, som kan hjælpe golfspillere med at se banen på en helt ny måde.

Den innovative enhed tilbyder fremragende målepræstationer og introducerer Range Relay-funktionen, som sender målte afstande til et kompatibelt Garmin smartwatch eller Garmin Golf-app’en.

Når målet er blevet låst fast af Approach Z30, vil den målte afstand og en laserafstandsbue blive vist på den parrede Garmin enhed for at give spillere en visuel indikation af flagets position og alt i spil omkring den.

Approach Z30 er designet til at give golfspillere endnu mere situationsfornemmelse på banen og leverer hurtige og præcise afstandsaflæsninger op til 366 meter væk, giver spillere seks gange forstørrelse gennem søgeren og vibrerer, når den låser sig fast på pinnen.

Løft dit spil

Golfspillere på alle niveauer vil nyde funktionerne på banen, der hjælper dem med at finde mere præcise afstande og have tillid til, at de vælger den rigtige kølle.

  • Nøgleinformation: Se afstanden fra pinnen og til for- og bagkanten af greenen for at hjælpe med at vurdere, hvordan man skal spille et slag2.
  • PlaysLike Distance: Se, hvor langt hvert slag faktisk skal spilles med yardage justeret for højdeforskelle. For en endnu større nøjagtighed kan du parre med en kompatibel enhed for at modtage PlaysLike Distance, der tager højde for lufttæthed, som påvirker, hvor langt en bold vil flyve.
  • Garmin golføkosystem: Få mest ud af Range Relay-funktionen ved at parre Approach Z30 med Garmin Golf appen eller populære smartwatches, inklusive Approach S70, Approach S62, Approach S42, fēnix® 7, epix™ (Gen 2), MARQ® (Gen 2) og mere.
  • Turneringsmode: Et eksternt indikatorlys lader konkurrenter vide, at enheden kun leverer data inden for reglerne.
  • Magnetisk beslag: Opbevar afstandsmåleren bekvemt med et inkluderet magnetisk beslag, når du kører i en golfvogn. Den kommer også med en praktisk bæretaske med en karabinhage, så den kan hænge fra en golftaske, hvis du går på banen eller efter en runde.
  • Find My Garmin: Hvis Approach Z30 nogensinde bliver væk, kan spillere benytte en funktion gennem Garmin Golf appen for at se dens sidst kendte placering.

Approach Z30 er designet til alle typer golfvejr og bygget med en vandtætsgrad, hvilket gør det muligt for den at modstå let til kraftig regn, vind og sollys. Afstandsmåleren har også et udskifteligt batteri med enestående levetid, der giver spillere op til et helt års brug.

Af Jørgen Schultz