MIB tager ansvaret for maden til Danish Golf Championship

Kokken Martin Ib og hans stab kommer til at stå for det kulinariske ved Danish Golf Championship på Lübker Golf Resort. Foto: Danish Golf by GolfPromote

Tilskuere kan kulinarisk se frem til store oplevelser ved Danish Golf Championship på Lübker Golf Resort, hvor MIB vil stå klar med spændende smagsoplevelser.

Det bliver det Århus-baserede madimperium, MIB, der kommer til at stå for gastronomien ved Danish Golf Championship på Lübker Golf Resort i dagene 22.-25. august.

MIB, som ifølge en pressemeddelelse fra Danish Golf by GolfPromote er kendt som et madcirkus med gastronomi af høj kvalitet. MIB vil levere kulinariske oplevelser i særklasse til både deltagere og gæster.

Klassiske retter og moderne gastronomi er MIB-kokkene klar med. Foto: Danish Golf by GolfPromote

Moderne gastronomi og klassiske retter

MIB har siden 2004 imponeret både private og erhverv med deres kreative mad, som kombinerer gode lokale råvarer fra sæsonen med moderne gastronomi og klassiske retter i nye fortolkninger. Martin Ib, kokken og iværksætteren bag MIB, har skabt et kulinarisk univers, der bespiser omkring en million mennesker årligt gennem et bredt udvalg af restaurationsvirksomheder.

– Med deres fokus på kvalitet, kreativitet og bæredygtighed er MIB det perfekte valg til at levere mad til Danish Golf Championship. Martin Ib og hans team sikrer, at hver eneste ret lever op til deres høje standarder, og de garanterer en gastronomisk oplevelse, der både ser fantastisk ud og smager endnu bedre, hedder det videre fra Danish Golf.

Tilskuere kan derfor se frem til at nyde spændende smagsoplevelser, der afspejler MIB’s dedikation til lokale sæsonvarer og innovative madkoncepter. Danish Golf Championship glæder sig til at byde alle velkommen til en turnering, hvor både sporten og maden vil være i absolut topklasse.

Af Jørgen Schultz