Femstjernet luksus på kanten af Vadehavet

Hotel Budersand er femstjerneet luksus tæt ved Vadeehavet og den fantastiske linksbane, GC Budersand. Foto: GolfXtra

Hotel Budersand er indkvartering i højeste klasse. I restauranten KAI3 tryller chefkokken Felix Gabel og hans team til højder, som har afstedkommet en Michelin-stjerne.

Hotel Budersand Golf & Spa ligger med en fantastisk beliggenhed helt ude i kanten af Vadehavet.
Nærmeste nabo er havnen i landsbyen Hörnum og den særdeles roste GC Budersand-linksbane.

LÆS MERE: Budersand – en tysk linksbane i absolut topklasse

Allerede ved ankomsten bliver der taget kærligt hånd om gæsterne, når indtjekningen foregår i komfortable kontorstole. Hurtigt kommer der fugtige vaskeklude til hænderne, og der skænkes i glassene med enten juice eller en tysk Sekt – læs; mousserende vin.

Hotellet ligger nærmest helt ude i Vadehavet. Foto: Hotel Budersand

Hotellet er femstjernet luksus, men det har ikke påvirket staben af ansatte, som fra ankomst til afgang leverer en uhøjtidelig service, som kun kan beundres.

77 værelser og suiter er der at vælge mellem – afhængig af hvor dybt, det ønskes at gribe ned i pengepungen. Suiterne har en pris på omkring 1000 euro pr. nat – inklusive morgenmad og opfyldning i minibaren. Værelserne kan fås for mindre, og flere danske rejseselskaber tilbyder pakkeophold med golf, indkvartering samt mad.

Værelserne er alle med udsigt ud over havet eller over golfbanen. Foto: Hotel Budersand

Restaurant med Michelin-stjerne

KAI3 hedder restauranten på hotellet, som er udstyret med en Michelin-stjerne. Fra køkkenet serveres retter, som harmonisk kombinerer moderne, kreative elementer, regionale produkter og internationale påvirkninger med et skarpt øje for detaljer.

Chefen i KAI3 er Felix Gabel, som sammen med sit internationale team følger en filosofi, der fremhæver værdien af friske produkter og vigtigheden af kvalitetsingredienser.

I Vinoteket er der rig lejlighed til at gå på opdagelse i et særdeles omfattende vinkort. Foto: Hotel Budersand

Felix Gabel og hans team understreger vigtigheden af direkte producerede produkter og forbliver i tæt kontakt med leverandørerne.

Chefkokken Felix Gabel og hans team kreerer i allerhøjeste klasse. Foto: Hotel Budersand

Udover KAI3 er der muligheder for at lade sig kulinarisk opvarte i Strönholt i klubhuset samt i Vinoteket på hotellet.


Af Jørgen Schultz
på Sylt, Tyskland