Catalansk klassebane styrket efter store investeringer

Signaturhullet på PGA Stadium er 13. hul med vand helt oppe ved green. Foto: Camiral Golf & Wellness

PGA Stadium Course på Camiral Golf & Wellness i Spanien genåbner efter opgraderinger på banen. På resortet er der også åbnet en ny restaurant.

PGA Stadium Course på Camiral Golf & Wellness – tidligere kendt som PGA Catalunya – har i årtier været bejler til at vore den helt store udfordrer til Valderrama, når det gælder prædikatet; Spaniens bedste golfbane.

Tre gange har banen i Catalonien i det nordøstlige Spanien været kulisse omkring  Espana Open – touren.

Her i starten af september 2024 er banen genåbnet efter en periode, hvor der er blevet arbejdet med betydelige opgraderinger. Der er tale om bæredygtige opgraderinger, som omfatter ændring af græstyperne på fairways til Bermuda Celebration og Paspalum – matchende den førende spilleflade på den prestigefyldte Masters-bane, Augusta National, i USA.

Med genåbningen vil resortets gæster kunne nyde en splinterny overflade af høj kvalitet og top-spilleforhold, der opfylder forventningerne fra både professionelle og amatørgolfspillere. Målet er samtidig at fastholde placeringen som et World Top 20 Golf Resort.

Origin er navnet på den femte og netop åbnede restaurant på Camiral Golf & Wellness i Costa Brava. Foto: Camiral Golf & Wellness

Femte restaurant åbnet

Også udenfor golfbanen er der foretaget investeringer i Camiral Golf & Wellness.

På resortet er der åbnet en ny restaurant med navnet, Origin. På spisekortet har køkkenet valgt at kombinere traditionelle og lokale catalanske smagsoplevelser med innovative teknikker fra kokkestaben. En stab som er ledet af David Vives, som tidligere har tilbragt ti år i den trestjernede Michelin-restaurant El Cellar de Can Roca inde i Girona.

Med åbningen af ​​Origin tilbyder Camiral nu gæsterne et udvalg af fem fremragende spisemuligheder inden for feriestedet, der afspejler den berømte lokale gastronomiske scene i hjertet af Costa Brava, som i øvrigt er hjemsted for 13 Michelin-restauranter, hvilket gør det til en af Europas mest ekstraordinære spisesteder.

Af Jørgen Schultz