Comwell Kellers Park får sin egen vinmark

Maria Munkebo, hotelchef på Comwell Kellers Park og Puk Overgaard, restaurantchef og sommelier på Comwell Kellers Park, sætter vinstok i jorden. Pressefoto

Den danskejede hotelkæde Comwells spa- og konferencehotel, Comwell Kellers Park, som ligger smukt placeret nær Vejle Fjord – og tæt ved Kellers Park Golf Club, er blevet beriget med egen vinmark. Første høst af druer forventes næste år.

Blot to kilometer fra Kellers Park Golf Club tæt ved Børkop ligger Comwell-kædens hotel med nærmest identisk navn; Kellers Park.

For golfspillere, som går også går op i vin, så venter der en ganske særlig oplevelse, når hotellet får sin egen vinmark.

Hotellets nyanlagte vinmark ligger placeret foran hotellets restaurant, og fra hotelchef Maria Munkebo er der stor begejstring at spore:

– Vi er utrolig glade for vores nye vinmark, som vi glæder os til at høste druerne fra hvert år fra nu af. Vores gæster har udsigt til vinstokkene direkte fra restauranten. Så de kan simpelthen nyde hotellets egenproducerede vin, mens de går en tur rundt i marken, hvor den kommer fra. Det er fantastisk at kunne tilbyde, lyder det fra Maria Munkebo i en pressemeddelelse.

Der er kun et par kilometer fra Kellers Parl Golf Club til Comwell-hotellet. Foto: GolfXtra

Dansk vin vinder indpas

Også hotellets restaurantchef og sommelier Puk Overgaard ser frem til at servere den lokale vin til gæsterne:

– Det er et kæmpe aktiv for os at have egen vinmark. Dansk produceret vin vinder mere og mere indpas, og jeg ser frem til at overraske gæsterne positivt med et lækkert glas – f.eks. sat sammen med nogle af de smagfulde, planterige retter, vi serverer, lyder det fra Puk Overgaard.

Når høsten er i hus næste år omkring det tidligere efterår, vil Comwell producere vinen i samarbejde med Becker Vine. Desuden vil marken og vinen blive brugt i forbindelse med uddannelse af Comwells medarbejdere. Første hold af elever har allerede været en tur forbi marken.

Hotelkædens gæster kan forvente at nyde første glas vin fra druerne på marken omkring foråret 2026.

Af Jørgen Schultz