Made In HimmerLand skruer op for mad-udvalget

Publikum kan ud over golfen gå på opdagelse i mange flere madboder ved årets DP World Tour i det nordjyske.

Made in HimmerLand skruer op for mad-udvalget ved årets turnering, som foregår i dagene 6.-9. juli.

Arrangørerne er i følge en pressemeddelelse klar med væsentligt flere madboder og i det hele taget et stor udvalg rundt på området.

I teltbyen (Village) er Himmerlandskokkens Gadekøkken klar med tre forskellige økologiske burgere med lækre økologiske potatobuns, hjemmelavet southern fried chicken med råvarer fra Rokkedahl kylling i Kølby, økologisk oksekød fra Thise og Ko samt en lækker vegetarisk burger med blomkål og ost. Dertil serveres hjemmelavede dressinger og syltevarer. Derudover økologiske fritter med hjemmelavede dips og snackkurve. Der serveres desuden to forskellige slags salater.

Desuden bliver der følgende at vælge imellem:

  • En bod med pølser og sandwich
  • En bod med madpandekager
  • En bod med thaimad og andre hjemmelavede asiatiske retter.

Desuden er restauranten på HimmerLand-hotellet naturligvis også åben.

Endelig er der madboder ude på banen. Det kan findes ved hullerne 1, 5, 9, 16 og 18 med blandt andet pølser, sandwich og pizza.

Billetter til årets turnering kan købes HER

Af Jørgen Schultz