Marienlyst Strandhotel vækker opsigt med den nye restaurant, Rory, som er centralt placeret i hotellet og optræder som et pulserende centrum i hotellet med åbent køkken, musik og cocktails.
Helsingør: Maden er stadig frisk, moderne og fransk inspireret og byder bl.a. på friske østers, krabbe-croquettes med skaldyrsemulsion og vagtel farseret med Karl Johan-svampe. Det er også muligt at sætte tænderne i en mere klassisk tatar eller entrecôte.
Men Marienlyst Strandhotel åbner for ny restaurant. Rory er navnet – en bistro og bar, hvor man kan nyde livet på kanten af Øresund både dag og aften. I dagtimerne er det muligt at få sig en aromatisk kop kaffe eller en let frokost i afslappede omgivelser med udsigt til den altid skønne strand. Rory er også det helt perfekte sted til et uformelt møde eller en catch-up med vennerne. Når eftermiddagen glider over i aften, forvandles stemningen fra den idylliske bistro til en livlig cocktailbar, hvor DJ’ens beats hurtigt kan få etableret et intimt dansegulv.
– Vi har glædet os helt vildt til at kunne slå dørene op og begynde at byde velkommen i Rory, der er det perfekte supplement til vores to øvrige restauranter. Rory skal gennemsyres af en uformel og hyggelig atmosfære med delevenlig mad fra det franske køkken, så det bliver det helt rigtige sted at skåle og spise i selskab med venner og familie, fortæller adm. direktør, Michael Lauritsen, i en pressemeddelelse.
Det er ikke kun madkonceptet, som er spritnyt, men hele den fysiske ramme. Her pryder blomstrede stole, hyggelige, intime hyggekroge og dæmpet belysning i det nye hjerte af hotellet.
A new place to be
– Vi kan gode lide at overraske vores gæster, og vores ambition er, at Marienlyst Strandhotel skal kunne blive ved med at genopfinde sig selv og stå stærkt med de rigtige koncepter. Det er ikke nødvendigt at være boende gæst for at kunne nyde en frokost, middag eller en drink til beatet fra vores anerkendte DJ, siger Brand & PR Manager, Emilie Hjorth.
Rory er Marienlyst Strandhotels seneste skud på stammen, men hotellet står aldrig stille og nye, stærke koncepter er altid på vej.
Af Jørgen Schultz