Restaurant Umami er den seneste investering på Quinta do Lago-resortet i det sydlige Portugal. Dermed har resortet intet mindre end 13 restauranter og barer.
Algarve, Portugal: Der venter en madoplevelse ud over det sædvanlige i den nye restaurant i Quinta do Lago-resortet tæt ved Algarvekysten i Portugal.
I løbet af foråret 2021 har Umami-restauranten lanceret den første asiatiske restaurant på det kendte resort. Løftet fra fra køkkenet er at servere asiatisk mad, der er autentisk – men ikke tradionel.
Quinta do Lago omfatter intet mindre end 2.000 hektar i den maleriske naturpark Ria Formosa og kun 15 minutters kørsel fra Faro-lufthavnen. Den har været i spidsen for Europas elite golf-, sports- og familiedestinationer i næsten fem årtier og har en kombination af verdensklasse golf og livsstilsfaciliteter.
Tre golfbaner – North, Sourth og Laranjal – tæller det store resort. Desuden er her enestående træningsfaciliteter.
Restauranten har sin beliggenhed i Private Resident’s Club i hjertet af Quinta do Lago-resortet. Den luksuriøse boutique-restaurant har på menukortet en sofistikeret twist fra den traditionelle asiatiske stil med uformel mad og drikke og ligger med de elegante omgivelser, der giver det perfekte sted til en intim middag eller til fejre en særlig lejlighed med venner eller kære.
Fremvisning fra sushi-disken
Kokke og tjenere er klar med fremvisning af en række retter fra sushidisken og grillen ved hjælp af lokale Algarve-produkter, sushi, fisk og skaldyr og omfattende delingsmenuer. Det hele er tilgængeligt sammen med et eksklusivt udvalg af eksotiske cocktails.
Restaurant Umami er dermed den seneste tilføjelse til Quinta do Lagos portefølje af 13 førsteklasses barer og restauranter, der leverer en række lækre verdensretter; inklusive Casa do Lago, der serverer fisk fra lokalområdet, Casa Velha – der giver god fransk gastronomi – Bovino, et renoveret steakhouse, der er en af de mest eksklusive madoplevelser i Algarve, og sports-gastro-puben, Dano’s Sports Bar & Restaurant.
Derudover kan gæsterne sætte sig ind i en pulserende madoplevelse på resortets golfklubhus, der gennemgik en moderne og sofistikeret makeover i sommeren 2020, som en del af en nylig investering på flere millioner euro i resortets golffaciliteter.
SE MENUKORTET
Af Jørgen Schultz