Stik af til vin- og madfestival i Caribien

Et view ud over det luksuriøse Casa de Campo-resort.

Casa de Campo Resort & Villas i Den Dominikanske Republik lokker med en gourmetoplevelse i den absolutte luksusklasse.

Hvis du mangler en spontan oplevelse ud i vin og mad, og der er plads i kalenderen og også i økonomien, så lokker et af de luksuriøse golfresorts i Caribien med en kendt vin- og madfestival.

Det er Casa de Campo Resort & Villas, som afvikler festivalen i dagene 10.-13. oktober 2024, hvor golfspillere har en fantastisk mulighed for at kombinere deres passion for golfen med en kulinarisk oplevelse i verden klasse.

Casa de Campo Resort & Villas, den første og eksklusive resort i Den Dominikanske Republik, fejrer kan fejre 50-års jubilæum her i 2024.

Tre golfbaner

Resortet omfatter tre anerkendte golfbaner designet af Pete Dye, inklusive Teeth of the Dog, den nr. 1 bane i Caribien og kontinuerligt rangeret blandt de 100 bedste i verden, en omfattende marina og yachtklub med 370 bådpladser, en berømt polo- og rideklub, et vidtstrakt 245 hektar stort skydeanlæg og meget mere. Resortet opfylder enhver luksus og nydelse for kræsne gæster.

Ved vin- og madfestivalen får gæsterne chancen for en kulinarisk på nært hold med madlavning af berømte kokke Hubert Keller, Shawn McClain og Scott Conant.

Festivalen byder på særlige middage under stjernerne, herunder adgang for to personer til “Under the Stars”-middagen på Minitas Beach Club og Restaurant.
Deltagerne vil samtidig modtage to billetter til Grand Tasting Pavilion for begge dage af begivenheden, hvor de kan nyde et bredt udvalg af smagsoplevelser og kulinariske kreationer.

Og så er der det med prisen: 3.500 dollars – omkring 23.000 kroner. Så er der adgang.

Af Jørgen Schultz